Blauwe maandag

Geen Jazz op mijn Macintosh deze avond; Coldplay past veel beter om te schrijven. Er zitten allerhande zaken in mijn hoofd. Ik weet niet goed waar te beginnen met dit bericht. Laat ik de woorden maar komen zoals ze langzaam in mijn geest sijpelen. Tussendoor wat op MSN bezig. Het schrijven gaat me moeilijk af vandaag, het is wel anders geweest. Ik heb eigenlijk weinig nieuws te vertellen op deze blue monday.

Voor mijn part mogen ze de sneeuw afschaffen, een dagje is leuk, een weekje overleef je nog wel maar twee, drie weken is van het goede teveel. Ik wil met mijn fiets naar het werk kunnen en met die banen vol smurrie en pekel is dat haast een onbegonnen werk. Duimen maar voor een stralende zon bij vriestemperaturen; zo van dat gezond weer.

Gisteren nog wat in het boek Story Telling gelezen. Inderdaad verhalen vertellen kan iedereen; als je er maar de tijd voor neemt. Lezen en schrijven, twee geliefde bezigheden, naast het maken van illustraties. Het liefst van alles zou ik mijn tijd stoppen in schrijven, technisch illustreren en lezen. Zoiets lijkt me een beetje op de lotto winnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, misschien win ik die jackpot nog wel eens.

De commentaren zijn gesloten.