Alles komt in orde

Vandaag was een baaldag: van de ene school naar de andere gereden om computer en netwerkproblemen op te lossen. Terwijl je het ene fixt krijg je problemen met het andere. Zo had ik een externe harddisk die na gebruik op een Mac Air een gewijzigde partitietabel had. Krijg dat maar weer in orde. Helaas geen copy van die schijf, dan maar gebruik maken van beschikbare vrije software als Testdisk. Daarmee zou het euvel weer in orde moeten geraken.

Denk positief: alles komt in orde. Soms is de vraag wanneer het juist in orde zal komen? Dat vraag ik me al jaren af; wanneer zal het met mij in orde komen? Ik leef mijn eigen leventje als het ware zat ik op een onbewoond eiland. Zo voel ik me toch af en toe: een schipbreukeling zoals Robinson Crusoë. Of is dat maar een verhaaltje tegen het bloeden? Soms vraagt een mens zich toch af wat hij op de wereld komt doen.

Gisteren op de chat een leuk gesprek gehad met een jonge weduwe die een zoontje van zes heeft. Misschien hoor ik haar nog wel de komende dagen. Waarom ‚klikt’ het met de ene persoon, terwijl je met iemand anders geen voeling hebt? Dat je probeert bruggen te bouwen maar nergens komt? Ik vind dat raar, maar ja er is nog meer dat ik raar vind. Met deze rare kronkel sluit ik vandaag af.

De commentaren zijn gesloten.