Opruimen in majeur

Een weekje krokusvakantie en ik weet niet wat gedaan. Ik zou eerst mijn hoofd moeten opruimen. Er zit allerhande in; niks dan vieze, vuile troep. Afgelopen vrijdag wat voor school gewerkt en ’s middags sedert lang weer eens gaan zwemmen. Zaterdag was er opendeurdag in de kunstacademie; daarna samen met een vriend naar het Muzee geweest en enkele tentoonstellingen in huizen gedaan. Zondag opgestaan met een verkoudheid.

Straks maak ik een lijstje met nog te verwerken zaken. Ik heb nog veel dingen te doen: kranten opruimen, lezen, schrijven, werken aan mijn eindopdracht van de academie, notities nemen, dromen overpennen, enzovoort. Mijn fiets afspoelen en smeren. Het zal kiezen en schrappen worden. Een week is zo voorbij, vooral als je tussendoor wat zit te chatten of surfen en je tijd verspeelt op MSN of Skype.

Morgen komen de nichtjes spelen, weer een dag voorbij zonder dat je er weet van hebt. Ik zou nog eens moeten bellen voor een afspraak om mijn haar te knippen. Met dit koude weer en de verkoudheid zie ik het momenteel niet zitten. Ik zal het maar een weekje uitstellen. Voor volgende week voorspellen ze warmer weer. We zien het wel.

De commentaren zijn gesloten.