Voor ik vergeet…

Ik weet niet hoe of waarom maar opeens had ik een titel voor mijn bericht van deze week. Misschien heeft het wel te maken met de quiz van komende zaterdag. Daarvoor ben ik een handboek over films aan het lezen. Ver ben ik nog niet geraakt. Ik dacht dat ik met een uurtje per de dag er wel zou komen. Niet dus; nog vele pagina’s te lezen. Misschien moet ik beginnen selectief te lezen in functie van wat ze over film zouden kunnen vragen.

Daarnet nog even op de site van Apple gekeken. De nieuwe MacBook Pro met retinadisplay staat me wel aan. Helaas kost het kleinnood een bom geld. Niet dat geld een probleem is maar wel dat computers zo snel verouderen. Dat je geld eigenlijk beter niet in computermateriaal steekt. Straks komen ze met een nieuwe MacPro en wellicht kan ik me dan een beter beeld vormen van wat ik wel of niet nodig heb.

Om het af te leren: de vakantie was welkom maar véél te kort. Pas op donderdag een lijstje gemaakt met wat ik allemaal zou willen doen. Slechts een fractie van wat ik dacht te doen, heb ik uitgevoerd. Nog even doorbijten en het is Pasen; dan even de tijd nemen om verder te gaan met schrijven. Veel verder, wat betreft mijn Kinectproject voor de Kunstacademie, ben ik niet geraakt. Enkel inhoudelijk bezig geweest; niet meer verder gekeken naar de technische uitwerking.

De commentaren zijn gesloten.