Geen man overboord

Laten we beginnen waar het ophield: gisteren met collega’s  uit eten geweest. Na een drukke werkdag en verschillende boodschappen was ik afgesproken aan school om met een collega mee te gaan. Zo gezegd zo gedaan, met een volle wagen naar het restaurant gereden. Het was in de Zee Zee te Blankenberge en we hebben er een lollige avond van gemaakt. Veel gelachen om stomme dingen. Ook lekker gegeten, misschien iets teveel om nog goed in slaap te geraken. Als je zo ’s avonds om zeven uur afspreekt en iedereen rijdt verkeerd duurt het wel even voor je je eten opgediend krijgt en zo is het snel laat.

Deze morgen schrok ik wakker van mijn wekkerradio. Ik dacht dat ik er al een poosje door geslapen had. Gelukkig niet, zo kon ik op tijd naar het werk. Ook vandaag was het een drukke dag. Veel patiënten, lees computers, onder handen genomen. Het merendeel waren laptops. Dit is toch een trend, naast het installeren van toegangspunten voor tabletcomputers, dat draagbare computerkracht zijn opmars verder zet.

Hopelijk mag ik morgen om mijn herstelde fiets. Vorige week dinsdagmiddag een aanrijding meegemaakt. Twee maal in nog geen jaar tijd: voorwiel om zeep en wat vijf en zessen. Gelukkig is het enkel stoffelijke schade. Ikzelf heb er niks dan wat blauwe plekken aan overgehouden. Het had erger kunnen zijn. Ik ben op mijn rugzak gevallen en die heeft de schok opgevangen. Voor zover ik weet is al mijn materiaal in orde tot dusver geen man overboord…

De commentaren zijn gesloten.