Lente schoonmaak

Ik heb het gevonden: in plaats van een nieuwe MacBook Pro aan te schaffen, heb ik vorige week woensdag twee SDD’s besteld. Eéntje voor in mijn laptop van bijna zes jaar oud. Dat is een aardige Toshiba Satellite U300-11Y die doet wat ie moet doen, maar hij is behoorlijk traag geworden. Dus dacht ik, ik geef hem deze lente een vitamintje: ik vervang de interne schijf met een even grote SDD van Samsung.

Wat betreft mijn Mac G5 dat wordt een ander paar mouwen: voor deze computer een SSD aangeschaft maar mogelijk is die te snel, het is dan ook een schijf van Intel 520. Hopelijk krijg ik mijn online bestelde producten deze week nog binnen. Dan zullen we het snel weten. Afgelopen weekend wat software op mijn Mac geüpdated en een reservekopie genomen met Time Machine. Alles zo goed als het kan klaargezet voor de grote overdracht. Wordt vervolgd.

Ondertussen zitten we weer in een winterperiode, halfweg maart. Het is van 1888 geleden dat zoiets nog voorgevallen is. Van een lente schoonmaak gesproken. Ik hoop het nog een paar jaar uit te zingen met deze update van mijn computers. Wie weet wat er tegen dan niet allemaal op de markt gekomen zal zijn. Het verandert allemaal zo snel in computerland dat je geld weg is voor je het in de gaten hebt.

De commentaren zijn gesloten.