Lente?

Met verdwaasde gevoelens zit ik hier een stukje te schrijven. Hoe moet het nu verder met dit weer? Geen mens die het nog weet. Winter in de herfst, ik durf er niet aan denken wat het deze zomer zal worden… Gelukkig is er nog de Paasvakantie om één en ander recht te zetten — het liefst met enig mooi weer. De afgelopen dagen teveel op en achter mijn computer gezeten, eindelijk alles in orde gekregen. Ik kan weer voor een poosje verder.

 

Zaterdag naar De Zwerver geweest: PART OF THE WEEKEND NEVER DIES (Movie about Soulwax). Ik heb het treffelijk gehouden, zo was ik omstreeks half één weer thuis. Het was lang geleden dat ik nog eens op stap geweest ben. Aanvankelijk ontzag ik het om door die koude naar het café te fietsen maar ik ben toch blij dat ik het gedaan heb. Soms moet een mens eens doorbijten om dan achteraf te kunnen genieten.

 

Nog een paragraafje om het af te leren, kwestie van in the flow te blijven. Deze avond wat zitten lezen in Story Telling. De afgelopen tijd kwam het er niet van om te lezen, zoals reeds gezegd me teveel met computers en diets meer ingelaten. Ik zou dringend eens wat moeten poetsen: de slaapkamers boven, de wagen, … ik stel het alsmaar uit. Met de woorden: ik doe het morgen, dat ik het morgen zal doen, morgen. Enfin ik zal er eens werk van moeten maken, morgenavond voor het voetbal.

De commentaren zijn gesloten.