Spraakverwarring

 

Vrijdag zitten twijfelen of ik nog naar Oostende zou gaan. Uiteindelijk er niet meer geraakt. Kwestie van slechte timing of eerder me gewoon onledig aan de laptop gezet en zitten surfen enzovoort. Onverwacht bezoek gekregen en om geld gefietst naar de lokale bank. ’s Avonds naar The Voice gekeken; en gezien dat het goed was.

 

Zaterdagvoormiddag na het ontbijt een heerlijk badje genomen. Dan heb ik even de krant van het vorig weekend doorbladerd en vroeg gegeten. Na de afwas met de fiets naar Oostende gereden, want we waren afgesproken met de kunstacademie om naar een Expo over Babel te gaan zien in de Botanique te Brussel. Een paar uurtjes treinen heen en terug; een drietal uur op de tentoonstelling rondgehangen. Het was wel boeiend, gelukkig dat het vakantie was, anders zou ik misschien wel het gevoel gehad hebben dat het een overbodige uitstap was… ’s Avonds in de Zwerver nog wat gaan drinken met een vriend.

 

Met Pasen niet veel uitgemeten: laat op, hapje gegeten wat gelezen en me daarna gewassen. Om boodschappen naar de beenhouwer; op teletekst gelezen dat Tom Bonen gevallen was. Na het lekkere middagmaal naar de Ronde van Vlaanderen gekeken, een uurtje weest wandelen en daarna de ontknoping gezien van de Ronde: een ontketende Fabian Cancelara won deze editie. Sagan en Roelandts waren een maatje te klein.

 

De commentaren zijn gesloten.