Paasvakantie

Een week is voorbij gevlogen. Wat heb ik tijdens die tijd gedaan? Een beetje notities genomen, een lijstje opgesteld met dingen om te doen, op de computer bezig geweest… Een zaterdagmiddag met een vriend gaan fietsen. Kortom gewoon vakantie genomen, ook laat opstaan en laat gaan slapen. Tussenin gekeken voor een website van een school die niet meer werkzaam was.

 

Deze week zijn mijn nichtjes hier voor een dag of twee. Zo help ik wat met knutselen, spelen, maken we een wandeling en gaan we boodschappen doen. Ik moet dringend wat werken aan mijn eindopdracht voor de Kunstacademie; kwestie dat ik toch nog wat zinnigs uitsteek achter de computer. Verder staat er nog een opruimactie van krantenartikelen op stapel. Wil ik kijken om nog een paar dingen in orde te stellen en zeker schrijven.

 

Schrappen en schrijven gaan hand in hand. Ik schrijf hier bijna letterlijk tussen de soep en de patatten. Het is eens wat anders. Straks eten en nog wat met mijn nichtjes bezig zijn. Deze week zal snel voorbij zijn, dan is het nog een korte sprint richting einde van het schooljaar. Hopelijk mag die vergezeld gaan van wat lekker lenteweer. Een mens verlangd al eens naar wat zon en warmte tijdens deze periode van het jaar.

De commentaren zijn gesloten.