Tweede huid

Gisterenavond kon ik de slaap niet vatten. Dus maar wat zitten nadenken over wat ik vandaag zou schrijven. Helaas meer dan een titel heb ik niet kunnen onthouden… Alles wordt asfalt, we zijn moderne mensen, we gaan erop vooruit op onze tweede huid klonk het in mijn hoofd, van de tijd dat Stijn Meuris zijn band nog Noordkaap heette.

 

Ondertussen breek ik mijn hoofd bij het maken van een lijstje van nog te verrichten computerwerk. Het bestellen van tickets voor Theater aan Zee ontglipte me telkens. Het is het vasthouden dat me parten speelt. Ik voel me een verloren geest op een verloren planeet. Gelukkig is de lijst te overschouwen en de tijd binnenkort rekbaar, het is te zeggen de vakantie wenkt.

 

Om met een song van Noordkaap te eindigen: nog tien minuten rijden het einde komt in zicht, mooie tien minuten ho wat een mooi gezicht, soms zou ik willen vragen waarom niet alle dagen, Veerle! Ik heb mooie herinneringen aan deze muziek, net als de muziek van Daan, het maakt me nostalgisch en doet me verlangen naar een verloren verleden.

De commentaren zijn gesloten.