Hersendood

Een muziekje opgelegd, lees: mijn netwerkschijf aangezet en via iTunes heel mijn cd-collectie aan het beluisteren. Nu is het iets van Absynth Minded, wat het straks zal zijn is mij om het even. Als het maar leuke muziek is, anders kies ik het volgende nummer, de player staat op shuffle. Daarnet, na het werk, nog wat gelezen in Ons briljante brein van dr. Steven Laureys. Een interessant boek over de stand van zaken in het onderzoek naar het bewustzijn van de mens. De afgelopen tijd niet veel meer gelezen, er waren telkens andere dingen te doen.

 

Zaterdag laatst andermaal binnen gesprongen in de Standaard Boekhandel. Het boek iDentity gekocht van ondermeer Larry D. Rosen. Zo ben ik twee boeken op het zelfde moment aan het lezen. Kwestie van de hersenen wat voedingsstof te geven en me voor te bereiden op de komende vakantie. Nog één dag te gaan en we zijn er weer voor een poosje vanaf. Het mag gerust een warme, hete zomer worden. Geen bezwaar tegen. Met veel feestjes, drank, goeie gesprekken en dito gezelschap.

 

Straks misschien nog wat kletsen op internet. Je weet nooit waar het goed voor is. Onbekenden worden bekenden, misschien wel  vrienden… Wie weet wat de toekomst voor ons nog in petto heeft? Nog één keer slapen en dan zien we wel wat we allemaal zullen uitsteken. Straks nog even mijn te doen-lijstje bekijken. Ik heb er al een vijftal zaken opgezet voor de komende dagen. Kwestie dat ik me niet vervelen zal.

 

De commentaren zijn gesloten.