Besluiteloosheid

Nog wat slaapdronken zit ik achter mijn Apple computer. Niet goed weten wat te doen. Na het checken van mijn mail op mijn iPod gezien dat ik  nog een kleine aanpassing te doen had aan de website van Vivès. Zo heb ik dus mijn computer opgestart, een mens moet uiteindelijk iets doen, en de aanpassing uitgevoerd. Nu sta ik weer even ver als daarstraks. Zin om te lezen, te schrijven, te tekenen, te vrijen, te surfen, om in de zon te liggen, kortom veel zin, geen besluitvaardigheid.

 

Ik zou ook nog een vijftigtal foto’s moeten bestellen. Even kijken wat ik gisteren aan kiekjes gemaakt heb, mijn broer met zijn gezin zijn langsgekomen om vader zijn verjaardag te vieren. De foto’s hebben een rode zweem, van de oranje paraplu die voor schaduw zorgde, maar ook het omgevingslicht veranderde. Onze ogen hebben daar minder last van dan een digitaal fototoestel, toch enkele leuke kiekjes gemaakt.

 

Deze namiddag eens kijken om de jaarlijkse belastingsaangifte in te vullen, want die moet binnen zijn voor twintig juli. Ik heb nog wel eventjes tijd maar ik weet van afstellen komt uitstellen en dan zijn we nog niet jarig. Daarom dat ik het deze middag zal doen, dan ben ik er ook vanaf. Eerst nog wat lezen in het boek iDentity (zie vorige post). Even kijken welke stoornis ik door de digitale maatschappij opgelopen heb.

De commentaren zijn gesloten.