Halfweg juli

Het is zomer, een lekker weertje en ondertussen halfweg juli. Vandaag is mijn nichtje er tien geworden. Wat gaat de tijd toch snel. Ik herinner me haar nog als een baby, peuter en kleuter. Ondertussen is ze al een hele madam geworden. Straks gaan we dit gaan vieren bij mijn broer, maar eerst nog een beetje werken. De tijd vliegt veel te vlug…

 

Ik wil nog het een en ander uitproberen in Drupal 7: het vernieuwen van een website voor Vivès. Vrijdagmorgen afspraak in Brugge, tegen dan had ik graag een prototype in elkaar gestoken. Het wordt zien wat er tussenkomt: misschien een handje helpen bij mijn broer, of een onverwachte afspraak met een vriendin? Je weet het nooit wanneer de wonderen de wereld uit zijn.

 

Volgende weekend naar Whoosa in Oostende. Een paar optredens gaan meepikken, ik moet nog afspreken met een vriend hoe en waar we elkaar zullen zien. Ja het is wel écht vakantie in eigen land. De volgende jaren toch eens kijken om op reis te gaan? Alleen is de vraag met wie en naar waar? Misschien eens naar het hoge noorden of naar het warme zuiden, keuze te over. Dat maakt het kiezen zo moeilijk.

De commentaren zijn gesloten.