Versuft en ook een beetje verdwaasd

Zo zit ik te staren naar het computerscherm, te kijken hoe de lettertjes erop verschijnen wanneer ik de toesten op het klavier indruk. Zo denkt een mens grote vakantie: dat is lekker twee maanden thuis — voor wie in het onderwijs werkt.  Bij deze is reeds de helft ervan voorbij. Nog zoveel zin en te doen. Zogezegd zo niet gedaan. Over het weer geen klagen, mooie warme dagen zijn ons deel dit jaar. Hard nadenken en amper weten te herinneren wat er de afgelopen vier weken allemaal gebeurd is.

 

Tot dusver zijn er geen spectaculaire dingen voorgevallen: iets weest gaan drinken met een meisje op 11 juli en een nieuwe koning op 21 juli — wie ligt daar nou nog wakker van — verder kan ik niks splinternieuws verzinnen. Behalve dat ik nog maar eens een roman van de heer Herman Brusselmans uitgelezen heb; Mogelijke memoires. Ach alles heeft zijn tijd: er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, je moet er enkel mee leren leven.

 

Verder heb ik op de computer wat tijd doodgemaakt: wat aan een nieuwe site voor Vivès gewerkt en een paar mensen gaan depanneren met hun computerproblemen. Een trouwreceptie hier en een op de Meractor daar maakte het dat ik onder de mensen kwam, naast Woosha een festival op het klein strand in Oostende. Gisteren ben ik  gaan helpen op een feestje bij een collega. Het was er leuk en zo voorbij. Toch was ik wel een beetje moe toen ik weer thuis gekomen was, dan nog even mijn broer, schoonzus en de kinderen  gezien. Zo was het alweer eens bedtijd en komt het dat ik er hier verdwaasd bijzit.

De commentaren zijn gesloten.