Trager dan de snelheid

De zomervakantie loopt op zijn eind, voor mij dan toch. Al staan er nog wat werkjes op mijn lijstje: nieuwe website speelvriendelijk (in opbouw), schrijven, lezen en tekenen. Nog een drietal voorstellingen van theater aan zee en als het weer daarna wat mee zit naar de Paulusfeesten gaan. De dagen glijden als zandkorrels door mijn vingers. Niet te vatten dat het haast weer werken geblazen valt, ik weet niet of ik nu blij moet zijn of niet. Al kan ik niet ontkennen dat deze vakantie me best wel bevalt.

 

Deze middag voor de verandering eens langs de zee gefietst; redelijk veel volk op het strand. Niemand tegengekomen die ik kende. Gisteren met een vriend naar het Fort van Napoleon geweest, een fototentoonstelling van Bob Gruen en Anton Coene. Niet mis. Daarna nog naar Welkom in Oostende gaan zien in de Venetiaanse Gaanderijen. Er hingen mooie werken van Ensor en Spilliaert. Nadien nog een terrasje gedaan in de Langestraat.

 

Ik zou kijken voor mijn eindproject voor de kunstacademie, maar tot hiertoe is het er nog  niet van gekomen. Alsmaar uitstellen en geen zin. Dringend eens een nieuwe planning opstellen met prioriteiten of ik zal het einde van augustus niet halen. Figuurlijk dan, want de opdrachten moeten afgewerkt worden! Kortom het worden nog korte nachten in augustus. Wordt vervolgd.

De commentaren zijn gesloten.