Het einde van de zomerse vrije tijd

Afgelopen week heb ik wat krantenknipsels opgeruimd en ik maar zoeken naar een 'verdwenen' artikel over 3D-printen in België. Ik werd er zowaar kregelig van, misschien kan ik het nog terugvinden in de desbetreffende krant in de bibliotheek van Oostende. We zien het wel, of het een belangrijk artikel is of niet. Aan knipsels alvast geen gebrek: laden vol heb ik ervan.

Vandaag verschillende keer opgebeld geweest voor school- en ander werk. Ik hou er niet zo van gestoord te worden tijdens mijn verlof; maar als er computerproblemen zijn dan moeten die opgelost worden. Zoveel is duidelijk: een server hier die het begeeft, een NAS waarvan de schijven fouten vertonen en ga zo maar verder. Daarnet nog een tweetal lijstjes opgesteld: ééntje met wat ik nog in de vakantie(s) moet doen en een tweede met op stapel staand schoolwerk.

Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken, van het einde van deze zomervakantie. Het zal wel met gemengde gevoelens zijn als ik woensdag weer mag beginnen. Nou ja ik heb toch wel het één en ander kunnen doen: boeken lezen, wat schrijven, naar Theater aan Zee en de Paulusfeesten geweest. Nee dit is geen balans over de verloren tijd zoals chatten, achter de computer zitten, werken voor Vivès enzoverder. Zie nooit achterom; maar altijd vooruit. Daar ligt de toekomst voor je open.

De commentaren zijn gesloten.