De wereld draait door

De eerste volle werkweek van  het nieuwe schooljaar; en ja hoor alles loopt weer op rolletjes. Een telefoon hier een vraag daar, het komt allemaal op me af. Plannen en te doen lijstjes opstellen helpen niet meer. Het werk komt op een hoop: ik kan er niet vanonder. Rustig in- en uitademen en het komt wel weer in orde. De komende weekends is er telkens wat te doen: volgende week zondag barbecue van de medewerkers van Leffinge Leuren. De zondag erop naar The Rocket op het filmfestival gaan zien. Daarna is het festival Leffinge Leuren zelf.

 

Of ik het nog kan volgen, ik weet het niet. Elke dag is een nieuwe uitdaging zoals vandaag server2003 weer in orde gesteld. Het viel me beter mee dan verwacht. ’s Middags wat zitten prutsen met het installeren van Windows 7 op een HP Pavilion met Windows 8. Op zich geen probleem ware het niet dat er gewoon geen drivers zijn voor  het vorige OS. Zo kon ik de laptop, na veel vijven en zessen, weer in zijn vorige toestand herstellen.

 

De week na het festival in Leffinge gaan we met een school voor een dagje naar Londen, kwestie van in beweging te blijven. Daarna mag het voor mijn part wat rustiger zijn; een weekje herfstvakantie zou deugd doen bijvoorbeeld. Ach we zijn nog niet goed en wel gestart en ik zit al te mijmeren naar alweer een weekje vakantie. Een mens is toch soms een lui wezen.

De commentaren zijn gesloten.