Dat ik het soms niet meer weet

Terwijl  je aan het kijken bent voor het ene bellen ze voor  wat anders. Net alsof ik alles ineens kan fixen?! Ik mag dan wel een probleemoplosser zijn, soms rijzen mijn haren ook te berge van wat ze me allemaal durven vragen… Ik moet er geen tekeningetje bij maken? Nog een paar van die dagen en ik meld me ziek en ik meen het ;-) Dat moest er even uit.

 

Verder alles in orde: een druk weekend achter de rug. Vrijdag naar de Rode Duivels gekeken en gezien dat ze dat niet slecht deden. Zaterdag in de vooravond bij vrienden geweest om te barbecueën. Zondagavond naar The Rocket gaan zien. Een Australische ploeg is gaan draaien in Laos, Vietnam. Een film over ontheemde mensen, resten van bommen — cadeautje van de Amerikanen — bijgeloof en nog een paar thema’s. Best een aardige film.

 

De komende dagen is het werken naar het festival Leffinge Leuren. Dat worden drie dagen feest vieren, hetzij met mate(n). Ik moet maandagmorgen nuchter bloed laten trekken. Kwestie van een goede planning gemaakt te hebben vorig jaar bij de dokter. Zo gebeurt het dat ik het soms niet meer weet waar mijn hoofd staat. Er komen telkens vragen en afspraken bij; en wij maar draaien. Volgende week een vrolijke noot als bericht; ik voel het aan mijn theewater.

Commentaren

  • Het is idd zo : iedereen komt met zijn problemen, maar zie het positief' he koentje. het is omdat je goed bent in je werk. Je verdient een dikke pluim. Maar soms kan het idd wel eens overlopen, en dat is bij iedereen zo.

  • Wel bedankt Petra, voor het schouderklopje ;-)

De commentaren zijn gesloten.