Wikken en wegen

Mijn woorden zijn niet meer wat het zou moeten zijn; net als Leffinge Leuren. Veel water weinig soep. De opkomst was vrijdag en zaterdag matig, zondag viel het nog aardig mee, maar dat zal ook wel aan het programma gelegen hebben. Zaterdag stond ik achter de bar, veel heb ik niet gehoord of gezien die avond. Zondag wel een paar goede optredens gezien, vooral Trixie Whitley was een schot in de roos.

 

Tot zover het afgelopen weekend. Nu tot de orde van de dag: Belgacom geïnfecteerd door malware??? Misschien wel door  het NSA; dan vraag ik me af hoe die virussen er gekomen zijn, per floppy disk misschien? Als een cadeautje van de Sint? Twee jaar voordat ze merkten dat er wat loos was en vijf duizend computer besmet, of heb ik dat verkeerd verstaan op het nieuws?

 

Verder weinig nieuws onder de zon. Blij dat alles goed verlopen is op het festival en dat ik op tijd en stond gaan slapen ben. Het zal wel nog een paar dagen duren eer ik weer helemaal op mijn plooi zal zijn. Ondertussen staat de tijd ook niet stil… we naderen met rasse schreden de herfst. Het weer is niet aan te zien de laatste dagen; zo kan ik nog wel even doorgaan, maar de plicht roept (lees mijn bed).

De commentaren zijn gesloten.