Dit is het…

Waar de titel van dit bericht op slaat, ik zou het zelf niet weten. Soms heb ik van die rare ingevingen. Het zal velen wellicht al opgevallen zijn. Ik zal het vandaag eens niet over computers, werk en geen tijd hebben. Eens over niks schrijven, dat lijkt me een hele uitdaging; kan ik dit waarmaken? We zien wel waar ik halfweg zal stranden.

 

Bijna al mijn werkjes van deze avond afgerond. Een mailtje hier, een betaling daar en wat zaken nagetrokken: hebben ze betaald van de vzw? Wanneer is het bankkantoor open morgen? Zodat ik mijn Britse Ponden kan ophalen. Zo is er vrijdagavond een verjaardagsfeestje van vier collega’s en zaterdag ga ik voor één dag naar Londen met een andere afdeling.

 

Dringend, hoogdringend verder werken aan het afstudeerproject aan de kunstacademie. Er komt weer allerlei andere dingen tussen: griezelboot de Mercator, De Grote Post - gelukkig heb ik daar de boot kunnen afhouden. Het komt er alsmaar zo moeilijk van. Soms geen zin en vaak al genoeg op de computer bezig geweest dat ik er pisoogjes aan overhou. Dit is het… voor deze week.

De commentaren zijn gesloten.