Met vertraging

Afgelopen weekend met de vrienden naar de cinema geweest. De film Prisoners gekozen. Het was geen slechte keuze, een goeie film vond ik persoonlijk. Het deed me denken aan de zaak Dutroux, kinderen ontvoeren en opsluiten, enerzijds en ook wel aan Het vonnis, waar het hoofdpersonage ook het recht in eigen handen neemt, anderzijds. ’s Nachts speelde de film nog — ik heb erover gedroomd met name.

 

Zondag wat zitten lezen in het boek Programming Interactivity over interactieve projecten. Ik zou er dringend aan verder moeten lezen maar telkens komen er andere dingen tussen: een website verder aanpassen en eentje ontwerpen. Daar kruipt toch wel wat tijd in. Niet getreurd morgen doen we verder. Een nieuwe dag een nieuw begin.

 

Deze morgen voelde ik me niet kiplekker; eventjes trok mijn maag samen en had ik de neiging om over te geven. Gisterenavond wat te lang bezig geweest op de computer én slecht geslapen door een aanslepende verkoudheid; het is eens wat anders. Gelukkig werd het snel beter deze morgen toen ik op mijn werk lieve collega’s tegenkwam.

De commentaren zijn gesloten.