Elke dag een beetje meer…

Je leert elke dag wel wat bij. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen en opmaken van een paar websites. Zoals gebruikelijk neem ik dan een boekje bij de hand om te leren en lezen over hoe goede sites te maken of ontwikkelen. Het boekje dat ik dit keer lees is: een website die werkt van G. McGovern; ontleend uit de bibliotheek van Oostende. Het is een interessant naslagwerk, straks misschien nog wat lezen.

 

Nog een paar weken te gaan en het is herfstvakantie. Wat doe ik nu en wat stel ik uit tot dan? Dat is de hamvraag. Niet teveel hooi op de vork nemen, het werk zal niet weglopen. Woensdagavond weer eens passen voor de kunstacademie en wat werken aan de bovengenoemde sites. Donderdagavond is er conceptbegeleiding, waar we filosofische vragen stellen rond kunst en kunstwerken. Dat vind ik best wel interessant, het is op een andere en frisse manier kijken naar andere en eigen creaties.

 

Zo glijdt de tijd voorbij en voor je het weet is alweer een werkweek om. Dat gevoel had ik vorige week en deze week zal niet anders zijn. Vrijdagavond is er een medewerkersfuif in de Zwerver en zaterdagavond een (benefiet)fuif. Toch proberen nog wat te werken ook, de tijd gaat me veel te snel. Soms heb ik het gevoel dat het elke dag sneller gaat, vooral als je veel vragen of oproepen krijgt maar dat is een goed teken.

De commentaren zijn gesloten.