Over niks dan gezever

De afgelopen  weken zat ik aan mijn beeldscherm gekluisterd. Wat werken aan nieuwe en vernieuwde sites. Daar kruipen waarlijk wat uren tijd in. Zoals de docente op de kunstacademie het zo mooi verwoordde: aan een website kun je bezig blijven. Niks is minder waar. Gelukkig nadert de ene site de voltooiing en de anderen wachten op updates. Dat wordt nog een weekje doorbijten.

 

Volgende week is er dan welverdiende vakantie. Hopelijk valt het weer wat mee zodat ik buiten kan zijn; zo alle dagen achter de computer is voor niks goed. Zelfs niet voor je geest. Als tegengewicht lees ik boeken [zoals Digitale dementie van Manfred Spitzer, De kapellekesbaan van Louis Paul Boon en nog wat titels]. Voor zover het lezen nog aanbod komt na het computeren.

 

Afgelopen weekend eens niet gaan fuiven, het is eens iets anders. Niet naar de medewerkersfuif geweest en ook niet naar De Sixtiesfuif of Retroparty. Zondagmorgen wel naar een concert geweest in Yzara in Nieuwpoort en ’s middags bij mijn broer gezeten en de nichtjes beziggehouden (of was het omgekeerd?). Gisteren nog allerlei geprobeerd rond het verbinding maken met een webserver, zonder resultaat en zonder bericht op mijn blog…

De commentaren zijn gesloten.