Wintertijd

Ik zit hier te staren naar een wit venster op mijn computer. Daarin zouden letters moeten komen, maar die komen niet. Volgende vaststelling: sinds het winteruur zijn de dagen een uur korter geworden. Zou het daaraan liggen dat ik hier nu zit te geeuwen als een zot? Ja, ik heb wel last van het omschakelen van de tijd. Gelukkig is er vakantie om eraan te wennen. Genoeg zaken te doen: wat werken voor school, verder doen aan twee websites, boeken lezen van de bibliotheek en als laatst, werken aan het afstudeerproject van de KaZ.

 

Zaterdag laatst leden zijn we met een tiental mensen van de kunstacademie naar Gaasbeek geweest; gaan kijken naar de tentoonstelling In Between. Het was veel om te zien, vooral de overdaad in het kasteel belastte mijn zintuigen. Teveel is teveel. Enkele mooie werken gezien ondermeer van Raphaël Opstaele en van Karin van Der Molen; ook een aantal werken niet gezien. Het was kiezen ofwel op een deftig uur thuis ofwel nog twee uren ronddwalen in de parken. Met zijn drieën hebben we voor de eerste oplossing gekozen.

 

Afgelopen dinsdag heeft Apple nieuwe Macbooks Pro’s aangekondigd. Ik moest en zou er één hebben; nu — na enig wikken en wegen — vraag ik me af of ik niet beter kan wachten tot volgend jaar? Ik ben er nog niet helemaal uit. Eerst eens kijken of ik thuis makkelijk over kan stappen van ADSL naar VDSL dat zou toch wel enige snelheidswinst moeten betekenen bij het internetten (en vooral bij het downloaden en uploaden van bestanden). Zoveel mogelijkheden zoveel waanzin in deze (computer)wereld.

De commentaren zijn gesloten.