Laatste werkdagen van het jaar

Ja ja, Microsoft kan er wat van. Eerst een besturingssysteem uitbrengen dat maar niet marcheert en waar alle gebruikers ontevreden over zijn, ik heb het op windows 8 en daarna een update uitbrengen van om en bij de 3 Gb die maar langs geen kanten wil installeren. Uiteindelijk toch dé oplossing gevonden: clean startup en daarna de update doorvoeren. Na bijna twee uur was alles in kannen en kruiken. Dikke duim voor mezelf, strafpunt voor Microsoft.

 

Ik begin me toch serieus vragen te stellen bij hun beleid; straks missen ze de aansluiting met de volgende revolutie. Er komen telkens nieuwe toestellen uit: kleiner en krachtiger zoals Smartphones en tablets maar of Windows daarvoor nog dient is maar de vraag. Mij lijkt het alsof ze op de zaken achterop hinken. Terwijl andere bedrijven innoveren denkt Microsoft op zijn lauweren te kunnen rusten. Dat is mijn mening en die kan weleens fout zijn maar als ik de laatste tendensen bekijk zie ik toch veranderingen in computerland.

 

Soit genoeg over computers; nog twee dagen en half en het zit erop voor dit kalenderjaar. Dan is het tijd voor andere dingen: lezen, schrijven, feesten, shoppen, misschien wel een uitstapje of misschien ook niet. Twee weken vakantie zullen zo om zijn. Wat tijd om de batterijen weer op te laden. Gelukkig langen de dagen binnenkort weer want ik ben niet zo aan die korte koude dagen zonder al te veel zon. Voor je het weet heb je de blues. Niks mis mee maar het mag niet te lang duren.

De commentaren zijn gesloten.