Natte kerst en andere

Een kwartier verspild door een weerbarstige iTunesserver. Aanvankelijk wou ik Bluesmuziek opleggen bij dit schrijven. Zo zou ik nog eens de eerste cd die ik ooit gekocht heb kunnen beluisteren. Dat was eentje van tijdens een studiereis naar Londen met het Sint Lucas, meer bepaald The First Time I Met the Blues van oldie Eric Clapton. Die cd stond verkeerdelijk gecatalogiseerd als Rock; dit aangepast naar Blues en toen had ik een probleem. Ondertussen staat alles zoals het hoort en luister ik nu naar Dance, een vleugje Underworld.

 

Ben ik blij dat ik alle cadeaus reeds gekocht heb. Als je zo hoort dat het elektronisch betalingsverkeer stilgelegen heeft. Ik mag er niet aan denken. Je probeert te tanken, of een groot geschenk te kopen en daar sta je dan. Geen mogelijkheid om tot aankoop over te gaan wegens verstoorde communicatie bij het betalen. Ik loop toch niet rond met honderden euro’s in mijn portefeuille, of ik moet al van de bank gekomen zijn. Een wereld zonder cash geld is nog niet voor morgen (en gelukkig maar).

 

Even gekeken op de site Zita om te zien welke programma’s er op de televisie zijn. Niks bijzonders; ik kan nog wat verder schrijven. Morgenavond zijn we al kerstavond: wat smullen thuis en op het gemak voor de buis zitten. Met kerstdag zijn we bij mijn broer uitgenodigd. Dat zal een gezellig familiaal gebeuren zijn met geschenken, hapjes enzovoort. Ik zie er al naar uit om mijn nichtjes te zien, het is alweer een poos geleden dat we nog onder elkaar waren. Ik dacht van rond Sinterklaas. Voor ik het vergeet: prettige feestdagen allemaal!!!

De commentaren zijn gesloten.