Voor ik het vergeet

Zie me hier zitten schrijven, aan mijn splinternieuwe laptop, de voorlaatste dag van het jaar 2013. Straks, morgen om middernacht, kunnen we er eentje drinken op het nieuwe jaar. Eerst dit afwerken, zoals ik ook andere dingen dien af te werken, daarna het boek De kapellekensbaan van Louis Paul Boon uitlezen. Ik heb ook nog twee van de bibliotheek boeken liggen; eerstdaags zal ik me niet snel vervelen. Ik ben blij dat ik mijn oude Macintosh niet meer moet opstarten om te bloggen, vanaf vandaag kan ik dit op mijn splinternieuw machine doen. De techniek staat voor niks: een platte beurs heb ik er wel voor over.

 

Voor de verandering is het een triestig weertje vandaag. Gelukkig zijn we gisteren naar zee geweest voor een wandeling op de dijk. Ik was wel blij dat we voor het donker thuis waren, een mens wordt een jaartje ouder ik zal het niet ontkennen. Na het eten nog wat op mijn oude laptop zitten chatten met een vriendelijke dame uit de Brugse regio. Zo was het weekend voorbij zonder dat ik veel uitgespookt heb, de boog kan ook niet altijd gespannen staan.

 

Opeens schiet het mij te binnen dat ik mijn vorderingen van het afstudeerproject aan de kunstacademie van Oostende nog moet noteren. Het liefst werkte ik nog wat verder ook. Ik zit een beetje in de knoei met een stukje software die niet hetzelfde is op mijn nieuwe laptop. Ondertussen is er een nieuwe versie van het besturingsprogramma uitgekomen die de kinect ondersteund. Een dezer dagen toch eens kijken of informeren of de bugs al uit de nieuwe versie gehaald zijn. Dan kan ik voortdoen op mijn Mac laptop in plaats van de oude getrouwe Windows laptop. We zien nog wel, nog een half jaar de tijd.

De commentaren zijn gesloten.