Lezen en nog eens lezen

Het is me afgelopen weekend gelukt om de Kapellekensbaan van Louis Paul Boon uit te lezen. Hop op naar het volgende boek; ik wil wel het vervolg lezen: Zomer te Ter-muren. Eerst nog twee andere boeken uitlezen en daarna terug naar de bibliotheek, normaal hebben ze het laatst genoemde boek. Ik heb het al opgezocht. Onder het adagio: lees je rot of moet het zijn lees je zot?

Verder gaat alles goed: veel werk en weinig rust, de dagen zijn goed gevuld. Ik ben blij dat ik me ’s avonds in de zetel kan zetten met een boek, al moet ik soms toegeven aan de vaak en val ik in slaap. Zaterdag laatst naar de Zwerver geweest en de film over Sound Studio gezien. Best wel een interessante documentaire en dat de pintjes gesmaakt hebben.

Ik moet dringend werk maken van het eindwerk aan de kunstacademie, straks is het einde van het schooljaar in zicht en sta ik nog altijd even ver. In plaats van verder te werken zoek ik zaken op voor mijn laptop: een extern scherm (Dell Ultrasharp U2413), opslag via Thunderbolt, programma’s en films en ga zo maar verder. Ze maken je zot meneer: altijd maar kopen en het geld laten rollen, in welke wereld leven we eigenlijk?

De commentaren zijn gesloten.