Hectiek

Soms heb je van die dagen dat alles op je afkomt. Ik ben het weekend goed doorgekomen en deze morgen zag ik er tegen op om de werkweek weer aan te vatten. Terwijl je het ene doet, bellen ze voor wat anders. Vandaag was het weer van dat; een mens past zich aan de omstandigheden aan. Het adagio ‘alles komt in orde’ toch nog de dag goed doorgekomen. Zo heb ik niet veel zin om te bloggen maar mijn lezers in gedachte doe ik het toch.

 

Na dit schrijven plant ik me voor de televisie en kijk ik naar wat amusement. De boog kan niet altijd gespannen staan. De rest doe ik morgen, dat ik het morgen zal doen: lezen in het boek Hersenweb, website(s) en mijn blog voor de kunstacademie aanpassen. Het tekstje is al geschreven in een notitieboekje, dat kan niet moeilijk meer zijn.

 

Mijn MacBook speelt ‘alternative’ muziek het is te zeggen de muziek op mijn netwerkschijf wordt via iTunes afgespeeld op de laptop. Ik zit hier met de hik te schrijven en ik verlang naar rust en vrede. Nee ik ben geen moeilijke mens, soms zelfs te gemakkelijk. Ik mag gerust wat assertiever zijn, ik kan zo moeilijk nee zeggen en dan bekoop ik het weleens. De rest is stof voor een volgend bericht.

De commentaren zijn gesloten.