Alles is zo rustig…

Wat popmuziek opgelegd om in de sfeer te komen om te schrijven. Niet dat het veel helpt; ik weet niet direct waarover te bloggen. Laat ik het even niet over computers, schoolwerk en aanverwanten hebben. Het kan mij ook weleens teveel worden, zeker als de zaken niet mee willen. Alles lijkt me zo rustig voor het moment, net stilte voor de storm. Gisteren lukte me het om wat notities te nemen van de afgelopen weken. De tijd gaat toch snel vooruit.

 

Zo is het volgende zaterdag alweer opendeurdag in de kunstacademie van Oostende. Dat betekent dat het einde van het schooljaar met rasse schreden nadert, net als de jury. Ik wil nog allerlei met de Kinect uitproberen. Het zal kiezen worden wat ik nog kan realiseren in dit korte tijdbestek, want er komen telkens andere vragen tussen en dat maakt het niet altijd makkelijk. Als ik dan eens wat tijd heb, doe ik andere dingen en kan me niet op mijn project concentreren.

 

Ik zucht en haal eens diep adem. Straks nog wat lezen in Cybergevaar of misschien eens de catalogus van de tentoonstelling in Geel, Middle Gate ter hand nemen. Waanzin en kunst, twee zaken die me nauw aan het hart liggen. Iedereen heeft wel een beetje waanzin in zijn of haar hoofd, alleen bij de ene manifesteert het zich en de anderen kunnen het goed verbergen. Ik laat in het midden tot welke groep ik mezelf reken. Het blijft zo rustig…

De commentaren zijn gesloten.