Vandaag is het maandag

Eens zien of ik een bericht kan schrijven in een half uur, even wat rockmuziek opgelegd, om in de stemming te komen. Straks is het Waes versus Wouters en dat wil ik niet missen, dus doordoen is de boodschap. Vandaag was een gevulde dag: deze morgen was weer zo voorbij en vanmiddag meer dan een half uur aan de telefoon gehangen voordat ik iemand van Belgacom aan de lijn kreeg voor een vraag rond een factuur. Hopelijk is het niet heel de week van dat.

 

Afgelopen weekend was er zaterdag opendeurdag in de kunstacademie en ’s avonds een drink met de vrienden gehouden. Eén maat vertrekt naar New Zeeland voor een zevental weken; ik zou het niet zien zitten om zo alleen te vertrekken. Ik ben alleen dus ik vertrek niet. Gisterenavond wat zitten chatten en ook nog wat op Skype gezeten, dat was een hele poos geleden, ik vond het wel leuk. Wat praten met een paar jaar oudere vrouw; dat kan eens gezellig zijn.

 

Vanavond wou ik iets afdrukken vanaf de pc laptop. De printer stond offline en telkens ik de computer herstart kwamen er printjes uit. Best een vervelend voorval, vooral als er iemand op de prints zit te wachten. Na drie herstarts waren de afdrukken klaar. Daarna de printer opnieuw geïnstalleerd; wat haat ik soms windows: zo zonder reden, niet willen functioneren… ik baal ervan. Met MacOs heb ik dat niet voor, hoe zou dat komen?

De commentaren zijn gesloten.