De dagen worden langer

Het lijkt wel een contradictie in terminis: de dagen worden langer en ik heb alsmaar minder tijd. Neem nu afgelopen weekend: niks wezenlijks uitgespookt. Zaterdagavond op mijn nichtjes gepast en terwijl zij lagen te slapen naar The Sixth Sense gekeken, geen slechte film maar wel slecht geslapen die nacht. Het één had niks met het ander te maken, gewoon wakker geworden half één en na vier uur pas weer écht de slaap kunnen vatten. 

 

Zondag ontbeten en dan naar huis gereden. Na het middageten mijn nachtrust van de avond voordien ingehaald. Daarna een wandeling gemaakt. Terug thuis me rustig in een hoekje gezet met een boekje: de biografie van Steve Jobs; jongens wat een kanjer van een boek gelukkig leest het als een trein. Ik kan me nauwelijks bedwingen om verderop in het boek te bladeren om hier en daar een fragment te lezen.

 

Volgend jaar neem ik een sabbat jaar. Eens een jaar geen kunstacademie en een eigen project opstarten. Ik wil een Graphic Novell gaan maken, het hoe en wat moet ik nog verder onderzoeken. Al heb ik wel al enkele ideeën waar het naartoe moet. Een jaartje voorbereiden en daarna vrije grafiek gaan volgen in de kunstacademie om daar alles uit te werken. Als dat geen mooie vooruitzichten zijn dan weet ik het ook niet meer.

De commentaren zijn gesloten.