De juiste focus

Afgelopen week heb ik rustig verlof genomen, dit wil zeggen laat opstaan, lezen en af en toe wat op de computer bezig geweest. Om de een of andere reden is deze week voorbijgevlogen. Een mens staat er niet bij stil hoe snel de tijd gaat als je je goed voelt en met leuke dingen bezig bent. De goede voornemens waren er en een paar zaken heb ik uitgevoerd. Een paar middagen in de tuin geholpen bijvoorbeeld. 

 

Afgelopen weekend ben ik langs geweest bij mijn dooppeter en tante; het was een leuke middag en voor herhaling vatbaar. ’s Avonds achter de bar gestaan in de zaal van de Zwerver met een paar vrienden. Rond een uur of één had ik het wel gezien. Gelukkig was er nog de zomerse zondag om uit te blazen. In de namiddag de tentoonstelling van een collega uit de kunstacademie gaan bezoeken en tevens eens mijn licht opgestoken in de Standaard Boekhandel. 

 

Daar had ik bijna enkele dvd’s gekocht, ik kon me nog net inhouden om Nemo en Jobs niet met me mee te nemen. Het is te zeggen aan te kopen. Ook heb ik er het boek over de designer Jony Ive doorbladerd. Ik zie, momenteel, alles in het verlengde van de biografie van Steve Jobs.  Deze avond nog wat zitten lezen na het werk, nog één hoofdstuk te gaan. Alles is kwestie van de focus te bewaren en te doen waar je goed in bent, al de rest is ballast en bijgevolg overbodig.

De commentaren zijn gesloten.