Een dag als geen ander

Een zucht en wat gekreun, meer komt er voor het ogenblik niet uit. Snel nog het één en ander aan het web toevertrouwen alvorens naar de laatste uitzending van Wauters versus Waes te zien. Wat kan ik vertellen over afgelopen weekend? Twee maal een verjaardag gaan vieren op restaurant en verder niet veel bijzonders gedaan. Afgelopen nacht niet écht goed geslapen, liggen woelen en bezig geweest met het werk, de nog te realiseren zaken.

 

Ik zal er niet om malen dat deze week voorbij zal zijn. Morgen een dagje weet-niet-wat-eerst gedaan, woensdag een half uur eerder op post voor een pedagogische studiedag. Donderdag ten slotte nog enkele zaken van vorige week afwerken. Tussendoor nog wat werken aan het afstudeerproject van de kunstacademie. Gelukkig was ik zo slim om vorige week woensdag geen nieuwe boeken mee te brengen van de bibliotheek.

 

Het kriebelde om de Metamaus te ontlenen (een boek over het maken van de graphic novelle Maus). Heb ik ook niet ontleend: De eenzaamheid van de waanzin noch heb ik het boek Creatief schrijven verlengd. Ik heb me moeten beheersen om het niet te doen en dan heb ik maar foto’s genomen van de betreffende boeken, voor in de paasvakantie — als ik weer wat tijd zal hebben. We zien dan wel hoe en wat in functie van de beschikbare tijd.

De commentaren zijn gesloten.