Zomeruur

Afgelopen weekend schoon schip gemaakt en enkele hangende problemen opgelost, dat maakt me vrolijk. Zowel op het werk als thuis de boel wat opgeruimd. Nieuwe opdrachten komen eraan: een website aanpassen, een folder ontwerpen en wellicht een reeks filmpjes voor school monteren. De Paasvakantie zal meer dan welkom zijn om alles af te werken. Ik vraag me zelfs af of ik tijd zal vinden om te lezen, veel interessante boeken liggen in de bibliotheek te wachten.

 

Volgende zaterdag gaan we op stap met de kunstacademie: enkele tentoonstellingen gaan bezoeken in Brussel. Borremans staat op mijn agenda en nog een tentoonstelling over interactieve kunst, de kunstenaar is me ontgaan. Woensdag en donderdag zal ik nog wat verder werken aan mijn eindproject; dat zou in een definitieve vorm gegoten moeten worden. Hier en daar nog wat bijschaven en dringend kijken voor de presentatie.

 

Ik  vraag me af wanneer ze het foefelen met de uren zullen opgeven. Het omschakelen van de winter- naar de zomertijd werkt op mijn gestel. Deze morgen zag ik het écht niet zitten om uit mijn bed te komen. Gelukkig had ik vrijdagnamiddag gewerkt, dat verlichtte de pijn wat. Een halve dag groggy rondgelopen en deze middag rustig mijn werk afgerond. Ik verheug me op de dag dat ze de tijdomwisseling zullen afschaffen.

De commentaren zijn gesloten.