Als drie honden vechten

Sfeerbeeld: ik zit achter mijn laptop, die op de Standaard ligt van twee weken geleden, te schrijven. Een deuntje op de geluidsinstallatie. Ik mijmer over afgelopen zaterdag en muziek. Ik wist niet dat de cd-hoes van dEUS Vantage Point een tekening van Borremans was; tot ik in het Bozar de tekening zag hangen — met de kunstacademie bezochten we Wiels en Bozar. Ik ben vooral gecharmeerd door de tekeningen van Michaël.

 

Zondag gezien hoe drie Belgen streden om ’s lands mooiste, De Ronde van Vlaanderen, en waar een Zwitser met de hoofdprijs ging lopen. Jeugdig enthousiasme tegenover ervaring? Onstuimigheid die het af moet leggen tegen geduld, volharding en timing. Niet dat ik het Fabian niet gun maar een beetje chauvinisme kan geen kwaad. Ik zie al uit naar Paris-Roubaix, ik ben benieuwd of Tom Boonen er dan voor honderd procent zal staan.

 

Gisterenavond naar De helaasheid der dingen gekeken. Best wel een aardige verfilming, al moet ik toegeven dat ik het boek van Dimitri Verhulst nog niet gelezen heb. Woensdag wil ik naar de bibliotheek gaan, er liggen nog enkele boeken te wachten om te lezen en nu het Paasvakantie is heb ik wel een beetje tijd. Ook al liggen er nog enkele werkjes te wachten… dag per dag, we zien wel.

De commentaren zijn gesloten.