Vijgen na Pasen

Een foldertje maken hier, een computer herstellen daar, zo werd het opeens vrijdagmorgen. Hoog tijd voor een nieuwe post. Ik denk min of meer alles onder controle te hebben: werk, hobby, emotionele huishouding, … De dagen vliegen voorbij en het einde van april komt eraan, dan is het tijd voor een klein feestje. Gelukkig hebben we één mei om uit te blazen en zo gaan we stilaan naar het einde van het schooljaar. Het worden nog spannende dagen.

 

Ik heb tijd nodig om de boeken van de bibliotheek te lezen, misschien vind ik deze middag nog een gaatje. Gelukkig was ik zo slim om maar een drietal boeken te ontlenen, al had ik twee weken vakantie, van veel lezen was er geen sprake. Enkel heb ik in de MetaMaus zitten lezen in het kader van mijn eigen volgend project, het maken van een Graphic Novel (zie ook de vorige post).

 

Tijd om door te doen: om boodschappen, kamers poetsen en wie weet nog wat lezen. De dag zal zo weer om zijn en dan vanavond kijken naar The Voice. Het is geestig als de dagen goed gevuld zijn, zo is er minder tijd om te piekeren en zwaarmoedige gedachten te hebben. Ik zal er hier maar een eind aan maken, het zijn toch maar vijgen na Pasen …

De commentaren zijn gesloten.