Orde op zaken

Wat heb ik een hekel aan paperassen invullen voor de overheid, zoals belastingaangifte en aanverwanten. Vandaag heb ik een brief gekregen dat ik vergeten was om de klantenlisting op te sturen. Dat kost me tijd én geld; een boete volgt. Het is precies mijn dagje niet. Op het werk ging alles veel te traag en ook te lang bezig geweest met het configureren van printers onder Mac OS X 10.8.4 op een MacBook van een collega.

 

Straks nog wat lezen in het boek De eenzaamheid van de waanzin. Kwestie van toch nog een boek van de bibliotheek uit te hebben voor die weer binnen moeten en ik had ze al verlengd. Het afgelopen weekend niet veel gedaan, vooral zitten surfen en opzoeken rond de Canon Eos 70D. Ik wacht nog een paar maanden tot er een nieuwe versie van iStopMotion verschijnt, dan zal de Eos 70D wel ondersteund worden, alvorens tot aankoop over te gaan. 

 

Met rasse schreden naderen we het einde van het schooljaar. Ik zal er niet om malen maar eerst orde op zaken: dit is het afwerken van de lopende projecten. Altijd maar fantaseren en niks realiseren, ik krijg het ervan. Ik heb nood aan een strakke planning, doelstellingen en deadlines. Een mens is toch soms ook eens graag zo lui…

De commentaren zijn gesloten.