Links, twee drie vier

De titel van dit bericht kon net zogoed rechts twee drie vier geweest zijn… Aanvankelijk speelde ik met de gedachte van ‘onderkruiper’ — ik wil zo graag overal onderkruipen — als titel te gebruiken. Onder mijn lakens en dekens, me verstoppen voor deze malle wereld vol messentrekkers en andere geradicaliseerde mensen. Soms vraag ik me toch af waar het heen moet met onze samenleving? Hopelijk ben ik niet alleen, laat van je horen.

 

Soms raak ik zo moeilijk in beweging: zit ik daar te zitten en doe ik niks. Eenmaal in beweging dan gaat het weer beter: wandelen of fietsen het is me eender, een mens is niet gemaakt om stil te zitten en te kniezen. Toch betrap ik mezelf weleens op zwarte gedachten, maar ook dat is des mensen. Er brandt altijd wel een lichtje aan het eind van de donkere tunnel. Een sprankeltje hoop op een mooie en betere toekomst. 

 

Zo zijn er de feestjes om naar uit te zien: zowel op de verschillende afdelingen waar ik werk, als de komende recepties van enkele collega’s die gaan trouwen. Ja juni belooft een drukke maand te worden: kwestie van goed uitgerust de vakantie in te gaan. We zien wel wat we allemaal uitspoken tijdens het jaarlijkse verlof. Veel plannen, links twee drie vier en we stappen verder.

De commentaren zijn gesloten.