Pronostiek

Tussen de voetbalwedstrijden door even een pronostiek voor morgenavond: ik gok op 2-1 voor België. Of we de tweede ronde halen zien we nog wel; de poule is haalbaar maar niet te onderschatten. Vraag het maar aan Spanje en Portugal; als ze zo blijven spelen dan kunnen ze ook naar de tweede ronde fluiten; letterlijk dan. Nee ik doe niet mee aan pronostieken want ik mag niet gokken van mijn vader.

 

Morgen na het werk heb ik eerst jury op de Kunstacademie aan Zee in Oostende. Straks even testen of alles nog werkt; je weet nooit met een computer. Als die zijn kuren krijgt… dan is het allemaal om zeep en dat is wel het laatste dat ik kan gebruiken. Vrijdag en zaterdag zijn er opendeurdagen in de Kunstacademie; ik moet nog eens nakijken wanneer ik er zal zijn die dagen. 

 

Ik zal er niet om geven als deze week voorbij is. Dan is het nog een korte sprint naar het begin van de zomervakantie; dat halen we wel. Wie weet wordt het nog een prachtige finale zondag 13 juli. Met een derby der lage landen als finalisten, dat zou pas nog eens een ontknoping van het WereldKampioenschap zijn! Een mens mag al eens dromen en lachen. We zien wel wie er écht in de finale geraakt.

Commentaren

  • Veel geluk en niet te veel stress bij het voorstellen van je eindwerk van de kunstacademie . Je tijd en werk die je erin gestopt hebt, je idee die je uitgedokterd hebt, je uitwerking en ettele keren je probaters... Dat lan niet anders dan een goed resultaat opleveren! Succes.

De commentaren zijn gesloten.