Hup België hup

Een prachtig weekend achter de rug: puur natuur in de Kunstacademie — het thema van de tentoonstelling — op vrijdagmiddag en zaterdag zat ik daar. Een tweetal uur demo gegeven van mijn afstudeerproject. Er was maar matig volk aanwezig; dus heb ik niet zoveel moeten doen. ’s Avonds was er een teametentje met één van de afdelingen waar ik werk. Ik weet niet wat de rest nog uitgespookt heeft maar tegen middernacht lag ik moe in bed.

 

Ik was blij dat het zondagmorgen geworden was: op het gemak wat gelezen, na de middag een klein tochtje met de fiets gemaakt even op Facebook gezeten en daarna wat opgeruimd. Om 18h met vrienden gaan kijken op groot scherm hoe de Belgen het tegen de Russen deden. De ontlading was groot toen Origi in de achtentachtigste minuut de bal in doel deponeerde… Ook nog de Zuid-Korea zien ondergaan tegen Algerije. 

 

Zo naderen we met rasse schreden de grote vakantie. Ik zie wel wat er allemaal uit de bus komt vallen. Niet al teveel plannen, het rustig aan doen. Misschien eens een uitstapje hier of daar…  Theater aan Zee en andere evenementen zullen wellicht de revue passeren. Ondertussen kunnen we nog genieten van de voetbalcapriolen van de Belgen: hup België! Stel je eens voor als WK-finale: België tegen Nederland. Zou dat geen grote grap zijn?

De commentaren zijn gesloten.