Zomertijd

Een muziekje opgelegd en me aan het schrijven gezet. Straks kijken naar de eerste helft van Duitsland tegen Algerije, dat zal wel een eitje zijn voor de Duitsers. Wat het morgen zal zijn? België tegen de Verenigde Staten, zal een dubbeltje op zijn kant wezen. Hoewel ik voor de Belgen ben mag je de VS niet onderschatten. Een klein beetje terughoudendheid is hier raadzaam, vooral nu blijkt dat Kompany niet aan spelen toe zal komen.

 

Tot zover de wereldbeker voetbal. De afgelopen dagen ook weer de nodige feestjes gehad: donderdag afscheidsborrel op de kunstacademie, vrijdagmiddag een etentje met één van de afdelingen en zaterdagavond idem dito. Zo was ik in zondag in de feeststemming voor de barbecue van de Nieuwpoort Concertband. Dan nog durven ontkennen dat we een klein beetje in overvloed leven. 

 

Nog anderhalve dag werken en het schooljaar zit erop. Met de zomerse temperaturen in het vooruitzicht is dat niet jammer. Laat het maar zomer worden! Een schone warme zomer met alles erop en eraan ;-) Feestjes en voetbal.

De commentaren zijn gesloten.