Voetbalgekte

Ineens is het dan over… de goede prestaties van de Rode Duivels eindigden in de kwartfinales. Slechts een glimp gezien van Argentinië en de wedstrijd was gespeeld. Wat de Belgen ook nog probeerden, de bal ging er gewoon niet in. Exit wereldbeker, dan zit je daar beteuterd in het café met enkele vrienden. Na afloop enkele glaasjes gedronken en dan naar huis om te zien dat Nederland tegen Costa Rica nog erger was om naar te kijken!

 

Uit ontsteltenis ga je dan maar naar bed om de volgende ochtend te horen dat Nederland wél doorgaat na strafschoppen. Je tenen krullen en je draait je nog even om; rechtvaardigheid is allang de wereld uit. Nou ja ik gun het de Nederlanders, alleen jammer dat de halve finale der lage landen er niet komt, wie weet wat voor moois dat zou geweest zijn? 

 

Vandaag probeer ik wat leesvoer in te halen; niet dat het me lukt want met een boek op mijn schoot vallen mijn ogen dicht. Zo komt er van lezen niet veel in huis. Donderdag verleng ik het boek van Steven Pinker, De stof van het denken : taal als venster op de menselijke natuur. Heel interessant alleen moet je er met je gedachten bij zijn om te kunnen volgen en momenteel lukt me dat niet.

De commentaren zijn gesloten.