De wind waait

Ik zit te mijmeren en te staren naar mijn computerscherm. Theater aan Zee ligt achter ons; ik kijk er met gemengde gevoelens op terug. Ik heb enkele mooie stukken (La linea, White Lies), enkele verwarrende stukken gezien (Men, 21, Moe maar op en dolend), naar voorgelezen geweest en een voortreffelijke dansvoorstelling meegemaakt (The dog days are over). De laatste zaterdag het festival afgesloten met een vriend; wat praten, andere vrienden gezien en een pintje gedronken. Ik was op een treffelijk uur thuis, als je te lang blijft dan is het over met de sfeer.

 

Gisteren vooral zitten lezen in Modern Minds en de Nikopol Trilogie als voorbereiding voor de graphic novel die ik wil gaan maken. Het was geen weer om buiten te komen, hoewel het halfweg de middag beter werd. Ik kon toch nog mijn stoute schoenen aangetrokken hebben om op stap te gaan, maar dat heb ik niet gedaan. Uitvluchten en geen zin waren de spelbrekers.

 

Straks, de wind waait stevig aan zee, even de fiets nemen en wat gaan losrijden, na de koffie zal ik het doen. Als het weer goed blijft. Misschien dat ik eens zal passeren aan de Paulusfeesten; die beginnen vandaag met ondermeer Gorki deze avond. Ik weet nog niet of ik zal gaan kijken. Het valt te zien hoe de fietstocht is geweest. Het begin van de Paulusfeesten luidt het einde van de vakantie in. Ik ben matig tevreden, ik heb ongeveer de helft gedaan van wat ik had gepland. Dus mag ik eigenlijk niet klagen.

De commentaren zijn gesloten.