Soms is het moeilijk kiezen

Ik heb zonet mijn iPod aangesloten en gekozen voor Rockmuziek. Niet dat het veel helpt, ik vertoef in een sfeer van geen zin. Hoewel dit een tijdelijk verschijnsel is, het schrijven gaat er niet beter mee. Daarnet zitten twijfelen of ik al dan niet een uurtje zou gaan fietsen; de lucht betrekt en het wordt laat. Het zal voor een andere keer zijn, morgen misschien. Een beetje lichaamsbeweging kan geen kwaad.

 

Gisteren een poging ondernomen om wat te schetsen op de computer. Met een aardig resultaat. Vandaag stelde ik me de vraag of ik voor mijn nieuwe laptop ook een tekentablet zou aanschaffen. Zo wat zitten zoeken naar de nieuwe modellen van Wacom. Ik zal er nog een paar nachtjes over slapen en later zien we wel of het een goed idee blijkt te zijn. Ondertussen naderen we het einde van het verlof. Straks heb ik weer andere zorgen aan mijn hoofd.

 

Deze avond nog wat kijken in een computermagazine of in een boek over miniatuurkunst. Ik ben er nog niet uit; soms is het moeilijk kiezen en dan gebeurt het dat ik niks doe. Gewoon wat zitten en voor me uit staren: verdoe eens wat tijd op een non-productieve wijze. Even de hersenen laten rusten, ik neem al zoveel in me op… soms moet het er gewoon weer uit. Vandaar dit schrijven.

De commentaren zijn gesloten.