Laatste dagen van augustus

Het is half negen, ik heb net een muziekje opgelegd en buiten is het aan het regenen. Vorige week donderdag wou ik een handleiding van mijn Fisher MT-890 platenspeler op het internet zoeken. Na een half uur surfen op allerlei betalende sites besloot ik om even te kijken of ik die bewuste gebruikershandleiding niet ergens in één van mijn kasten liggen had; ja dus. Conclusie zoek altijd eerst in de échte wereld en dan pas op het web. Alweer een lesje wijzer.

 

Gisteren na de middag nog wat geschreven aan mijn graphic novel ofwel striproman. Ik heb in de loop van de vorige weken een drietal synopsis geschreven, de roman zal dus drie episodes bevatten. Hoe het er vormelijk uit moet gaan zien, dat heb ik nog niet beslist. Zo ben ik nog bezig het studiemateriaal van de bibliotheek aan het doornemen zoals Het Brevariarium Mayer van den Bergh en een boek over de schilder Bosh.

 

Ondertussen ben ik de eerste volle werkweek gestart. Mijn rondje computers installeren, controleren en schoon zetten is weer begonnen. Eens kijken om zoveel mogelijk pc’s met Xp te elimineren; tikkende tijdbommen zijn het. Eerst zien of er centen zijn, dan de tijd zoeken om nieuwe pc’s te installeren en zo komt alles in orde, om een boutade van mijn baas te gebruiken.

De commentaren zijn gesloten.