Met wat vertraging

Ik dacht het al dat ik wat vergeten was: mijn wekelijkse blog! Hoe het komt? Andere werk gedaan de laatste dagen zoals: hoe maak ik een meertalige website in Drupal 7. Het kostte me toch wel enkele uren om dat uit te vlooien. Uiteindelijk denk ik het toch voor elkaar te kunnen krijgen, op een paar kleine details na werkt alles op de testsite. Het was wel even nadenken en zoeken om de juiste code te vinden om de achtergrond per taal in te stellen.

 

Gisterenmiddag een collega haar verjaardag gevierd met een uitgebreide aperitief en een bijhorende barbecue. Of het gesmaakt heeft? Het zal wel zijn! Prachtig weer, goed gezelschap en een drankje erbij, wat zou een mens nog meer willen? Terug thuis had ik nog een afspraak met de kapster en zo was het bloggen uit mijn gedachten geglipt. Voor je het weet is het weer donderdagavond en valt je euro dat je wat vergeten bent.

 

Morgen nog een laptop in orde zetten, zaterdagavond voor de nichtjes zorgen en zondagmiddag is er de barbecue van Leffinge Leuren. Gelukkige is er wat spreiding in mijn weekendprogramma. Met wat vertraging zet ik dit bericht op mijn blog. Het was me gisterenavond te binnen geschoten toen ik al in mijn bed zat, dat ik wellicht nog iets vergeten was.

De commentaren zijn gesloten.