Nazomer

Een beetje suf zit ik aan mijn laptop te schrijven. Het weer dat we in augustus niet gezien hebben is voor in september, wie weet wordt het wel een hete winter dit jaar? Een mens mag in niets meer verschieten; opwarming van de aarde en de bijhorende weerfenomen… niets is onmogelijk. Gisteren op het gemak een barbecue van de medewerkers van het festival Leffinge Leuren meegepikt. Alles is naar wens verlopen, niets gedaan dat niet mocht.

 

We zijn dit jaar wat vroeger aan met de tenten en het installeren van de elektriciteit: het café-restaurant van lichten voorzien doen we komende zaterdag. Zo is er wel elk jaar wat anders tijdens de opbouw. Verandering van spijs doet eten zeggen ze dan. Het belooft een mooie editie te worden; ik vind de affiche in elk geval geslaagd, nu nog het nodige volk en dito weer en we kunnen een feestje bouwen. Eerst nog een paar weekjes werken.

 

Vrijdag laatst naar de Mediamarkt geweest en de nieuwe Magnus aangeschaft. Een zalig plaatje, hopelijk zijn ze live ook vet in orde, dat zien we dan wel op Leffinge Leuren. Even getwijfeld om Oscar and The Wolf aan te schaffen. Dotan lijkt dan weer wat op Bastille: de eerste komt de tweede heb ik hun cd gekocht. We zien wel of ik na het festival nog nieuwe plaatjes zal kopen, misschien doe ik er nog een ontdekking.

De commentaren zijn gesloten.