Festivalitis

Het moet nog allemaal beginnen en ik ben nu al steenmoe. Ik ben benieuwd wat dat zal geven na het festival? Twee weken moeten recupereren? Ik mag er niet aan denken. Morgenavond laden van het elektrisch materiaal, woensdagmiddag opbouwen, net als vrijdag. Daarna starten de festiviteiten. Zaterdagavond aan de bar in de Zwerver met zijn drieën; ik zal het rustig aan doen. Kwestie is dat het maandag daarop weer werken is.

 

Tussendoor word je nog afgeleid door een telefoon met een vraag om computerhulp. Zo schiet het bloggen natuurlijk niet op. Volgende week zal het beter gaan, denk ik, dan zal ik meer te vertellen hebben ;-) hoop ik. Zoals over de fijne optredens die ik gezien heb, de mensen die ik ontmoet heb en diets meer. Al moet ik toegeven dat ik geen hooggespannen verwachtingen koester. Dat is zelden goed want dan is de kans groter dat het niet zo fijn wordt als verwacht. 

 

Het andere werk blijft nu liggen, tekenen en schrijven staan op een laag pitje. Ik mag vrijdag zeker niet vergeten de boeken van de bibliotheek te verlengen. Ook deze week zal ik niet in het zwembad raken. Ik doe het allemaal volgende week. Kwestie van nu uit te stellen wat ik volgende week kan doen, zoals nog enkele websites aanpassen enzovoort.

De commentaren zijn gesloten.