Dag september

Afgelopen week was er elke avond wel iets te doen. Hopelijk is deze week wat rustiger, ik ben nog niet helemaal bekomen van het festival in mijn dorp. Wist ik veel dat je dat zolang met je mee kon slepen… Graag had ik nog wat andere dingen gedaan gekregen: verhaaltje schrijven, lezen, meedoen aan een wedstrijd. Wat tekenen, kortom wat leuke dingen. Zoals op zaterdag de krant van het vorig weekend lezen.

 

Ondertussen bezig met het aanpassen van een website. Het schiet niet op zoals ik het verhoopt had; een meertalige website maken is niet in één, twee en drie gedaan. Dat weet ik ook weer ondertussen. Zo is een mens nooit te oud om te leren; ik leer elke dag nog bij. Het ergste vind ik als ik dingen opnieuw moet opzoeken, die ik eerder gevonden en gedaan heb. Zoals het verzenden van een imagemap in email.

 

Bijna tijd om in mijn bed te kruipen, dat zal ik dan ook doen. Niet meer zoals tijdens het weekend: liggen maffen voor de televisie en dan liggen dromen over het werk, er zijn leukere dingen dan dat. Vakantie bijvoorbeeld, wanneer mag ik dat verwachten? Eind oktober: herfstvakantie. Ik heb snel even gekeken op één van de schoolwebsites. 

De commentaren zijn gesloten.